TREZZZ

Co-workspot van Insyme Mediation & Echtscheidingsplanning:
De vergader- én trainingsruimte in het centrum van Leiden!

De praktijk van Insyme Mediation & Echtscheidingsplanning is gevestigd in het centrum van Leiden. Je kunt gratis parkeren voor de deur!

 

Deze prettige spreekruimtes zijn gevestigd in een pand die eigendom is van Insyme Mediation & Echtscheidingsplanning. In dit pand zijn partners van Insyme Mediation ook werkzaam, ook zij ontvangen hier hun klanten.
Zo is er een scheidingscoaching, een rouw- en verliescoach, een Kindgebhartiger, een psychologe, een hypotheekadviseur en een aantal andere mediators werkzaam op deze praktijk. Deze collega’s hebben allemaal hun eigen praktijk maar kunnen ook beschikbaar zijn voor jullie als dat gewenst is.

“Gebruik maken van TREZZZ?”

Ben je op zoek naar een fijne werkplek, zodat je niet langer vanachter de keukentafel je werk hoeft te doen of in een restaurant met je klanten hoeft af te spreken? Of ben je op zoek naar een prettige vergader- of trainingsruimte in Leiden? Dan is TREZZZ the place to be!

TREZZZ is gevestigd in een splinternieuw pand in een levendige buurt in Leiden.

Hier hebben we 8 werkplekken smaakvol ingericht, zodat je ontspannen en vol inspiratie aan de slag kunt. Verbind je je aan TREZZZ dan staat er een bureau voor je klaar, een comfortabele stoel en zorgen we voor een eigen ladenblok met sleutel, zodat je je spullen zorgeloos kunt achterlaten.
Hoe vaak jij gebruik wilt maken van onze co-workspot is aan jou. Je kunt je al aan TREZZZ verbinden vanaf één halve dag per week. Op welke dag je aanschuift, kan per week wisselen. Ook is het mogelijk om een strippenkaart te nemen zodat je per dagdeel je werkdagen bij TREZZZ kan indelen.
Maar we zorgen er niet alleen voor dat je lekker kunt werken in onze co-workspot, we zorgen ook voor groei. Binnen TREZZZ worden regelmatig workshops georganiseerd waaraan onze leden kunnen deelnemen. De workshop-onderwerpen verschillen van sales, inzet van social media tot een frisse blik op de uitstraling van jouw bedrijf. Bovendien organiseren we elk half jaar een dag met een inspirerende spreker waarbij je aanwezig kunt zijn.

Spreekkamers

Naast je dagelijkse werkzaamheden, wil je misschien ook vergaderingen of trainingen organiseren. In ons pand vind je twee spreekkamers waarvan onze leden volop gratis gebruik kunnen maken.

It’s part of the deal. Net als onze top-koffie en snelle wifi, die horen er ook bij.

Wil je alleen een vergadering of training/workshop organiseren? Daar hoef je niet eens lid voor te zijn. Dat kan ook gewoon bij TREZZZ!

TREZZZ proberen

We begrijpen dat je eerst zelf wilt ervaren hoe het werken in onze co-workspot voelt. Reserveer een werkplek om TREZZZ een dag te kunnen proberen.
Een proefdag werken bij TREZZZ is gratis.

Contact met TREZZZ
Wil je meer informatie, TREZZZ lid worden, een ruimte reserveren of heb je een vraag? We maken graag kennis met je!

TREZZZ
Gabriël Metzustraat 62d
2316 AJ Leiden

Tel. 06-20 49 38 06 / info@trezzz.nl / www.trezzz.nl

Marlieke den Hartog-mediator

Contact

06 20 49 38 06

Bereikbaar van 08:00 - 20:00 uur

info@insyme.nl

Voor 18:00 uur verstuurd, dezelfde dag nog een antwoord terug.

Gabriel Metzustraat 62D

2316 AJ Leiden

 

Ontvang het laatste nieuws op het gebied van echtscheiding

Vul je email adres in voor onze nieuwsbrief